A lisztet összeszitáljuk a sóval és a sütőporral, majd összemorzsoljuk a vajjal. Hozzákeverjük a reszelt sajtot, majd a tésztát kétfelé osztjuk. Az egyik feléhez hozzáadjuk az egyik tojássárgáját és 5 dkg tejfölt, majd alaposan összegyúrjuk. A másik feléhez hozzáadjuk a pirospaprikát, a megmaradt tojássárgáját és a maradék tejfölt, majd összegyúrjuk. Mindkét tésztagombócot folpackba csomagoljuk, és 30 percre hűtőbe tesszük.
A tésztákat 8-8 részre osztjuk, mindegyiket ujjnyi vastagságúra sodorjuk, majd egy paprikásat és egy sima tésztacsíkot összecsavarunk. Tetszés szerinti hosszúságúra vágjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. A tetejüket amegkenjük felvert tojással, és megszórjuk köménymaggal. 180 fokra előmelegített sütőben pirosra sütjük.