Az egyik krémhez körözöttet készítünk a túróból, egy doboz tejfölből, apróra vágott lilahagymából, köményből, pirospaprikából, sóból.
A másikhoz a fetát simára keverjük a másik doboz tejföllel, ebből több kell, hogy kijöjjön, mert a torta külsejét is ezzel kenjük meg, ha sűrű tehetünk még bele egy kis pohár tejfölt is és reszelt fokhagymával ízesítjük.
A spenót leveleket megtisztítjuk és kevés olajban megpároljuk, reszelünk rá fokhagymát, megszórjuk sóval, borssal.
Az alaprecept szerint kisütött palacsintákat rétegezzük. Az egyiket megkenjük körözöttel és teszünk rá szalámi szeleteket, aztán jöhet a következő palacsinta, arra a sajtos krémből kenünk és tojás karikákat teszünk. A rétegeket kedvünkre variálhatjuk, a körözöttre vagy a sajtkrémre tehetünk spenót leveleket, paradicsomkarikákat. Végül palacsintával betakarjuk sajtkrémmel megkenjük a tetejét és az oldalát is. Az oldalára apróra vágott petrezselymet teszünk, a tetejét pedig ízlés és kreativitás szerint megdíszítjük, majd hűtőbe tesszük.