Elkészítés: A lisztet tegyük keverőtálba, majd adjuk hozzá a tojást, a sót, a borsot és a sör felét. Habverővel keverjük össze, és annyi sört adjunk hozzá, hogy a tészta sűrűn folyó legyen.
A cukkinit meg a padlizsánt vágjuk félujjnyi vastag szeletekre, és sózzuk meg. A patisszont hosszában vágjuk félbe, evőkanállal szedjük ki a belsejét, szintén vágjuk félujjnyi vastag szeletekre, és sózzuk meg.
Az előkészített zöldségeket villával mártsuk a sűrű palacsintatésztába, majd a felforrósított olajban minden oldalukat süssük pirosra.
Amikor megsült, tegyük szalvétával bélelt tányérra, és forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre