Mindmegette.hu
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Kiderült: Putyin titkos megbeszélést folytatott a háborúról
Kivillanó popók, ringó mellek: ilyen a divat a Sziget fesztiválon
Lassú, de biztos orosz előrehaladás Ukrajnában
Soha nem volt még ekkora meteorzápor, mint ami most jön
Ismét kaphat elhelyezkedési juttatást, aki közfoglalkoztatásból átigazol a versenyszférába
Sokkoló képsorok: Videón, ahogy kegyetlenül megpofozza kedvesét a gyilkos fiatal
Így lesz tökéletes az csontleves vagyis az alaplé!
Így lesz habkönnyű, magas és szellős a piskóta: íme a tökéletes recept
Este 11-kor is tésztát eszik csokival, mégis rengeteget fogyott Horváth Éva - fotó!
Scitec Muscle Beach: Egy fesztivál, amit körbeleng a kitartás és az erő (x)
Kívül ropogós, belül omlós: így lesz tökéletes a sült csirkecomb!
Recept
Tóth Éva
Cikk
MME
Számtalan szavazat érkezett már olvasóinktól a Mindmegette nagy nyári receptversenye során, a játék azonban még nem ért véget!
Déri Szilvia, Házisáfrány
Ha gazdag ízű levesre vagy mártásra vágyunk, érdemes sima víz helyett alaplével hígítani. Az alaplé ugyanis rengeteg ízt hordoz magában, így plusz árnyalatokkal gazdagítja a készülő ételt, amely sokkal izgalmasabb és komplexebb lesz.
Recept válogatás
Egyszerűen megunhatatlan: nyersen, főzve, salátának vagy szósznak - számtalan módon elkészíthetjük! Válogassatok a 300 legjobb paradicsomos recept közül!
A fesztiválozás nem olcsó mulatság, pláne ha reggeltől estig a fesztivál területén vagyunk, hiszen ilyenkor az ital mellett az ételre is költenünk kell. Mutatjuk, mennyibe kerül ez idén a Szigeten!
A nyár slágerzöldségei egyértelműen a padlizsán és a cukkini: nem csak, hogy a grillpartik vega sztárjai, de gyakorlatilag bármilyen keverékkel, krémmel vagy raguval megtöltve isteni egytálétel varázsolható belőlük. Mutatunk is 50 bomba receptet!
Török Zsuzsa
A sült csirkecomb úgy az igazi, ha a bőre ropogós, de a húsa omlós. Neked is mindig ilyen lesz, ha ismered a fortélyokat!
A vitaminpótlás egyik jól bevált módszere a gyümölcsök, zöldségek fogyasztása, ennek egyik remek formája pedig, ha a zöldség valamilyen főzelék formájában kerül a szervezetünkbe. A főzelék igazi magyar sajátosság. Amíg a legtöbb nemzet leves vagy köret alakjában próbálja megoldani a főtt zöldségekkel való kapcsolattartást, addig a magyar konyha habar, ránt, sűrít - és egytálételként tálalja a megfőzött, fűszerezett zöldségeket.
Ha gondban vagy, mi legyen az ebéd a hétvégén, böngészd át receptválogatásunkat! 2 teljes menüsort ajánlunk, egyet szombatra, egyet vasárnapra.