Serpenyőben felforrósítjuk a vaj és egy kis olívaolaj keverékét, majd a megmosott és szárazra törölt konyhakész csirkecomb mindkét oldalát megpirítjuk. Egy kevés sört aláöntve, lefedve pároljuk. A sört folyamatosan pótoljuk egészen addig, amíg a hús puha nem lesz.
Langyos vízben pár percig áztatjuk a zsemléket, majd kinyomkodjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, majd hozzáadjuk a medvehagymát és a tojásokkal, majd összeállítjuk. Gombócokat formálunk belőle, majd serpenyőben egy kevés olajon ropogósra sütjük.
A serpenyőből kiszedjük a puha combokat, átrakjuk egy hőálló edénybe, megkenjük mézzel, majd forró sütőben vagy grillen ropogósra sütjük.
A sörös vajon megpirítjuk a felaprított hagymát és a negyedelt gombát, ízesítjük az édes csiliszósszal vagy paradicsompürével. Tálaláskor a gombócokat leöntjük a gombás raguval.