Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sörös sertésragu kenyérrel

90 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A húst megmossuk, majd felkockázzuk. A megtisztított krumplit, hagymát, répát és zellert szintén kockára vágjuk.

2.

A húst megpirítjuk a felforrósított zsíron, kivesszük, majd a visszamaradt zsiradékon üvegesre sütjük a hagymát. Hozzáadjuk a krumplit, a répát és a zellert, szegfűborssal és a köménnyel ízesítjük, majd meghintjük cukorral.

3.

Megsózzuk és felöntjük 2 dl sörrel és 1 csésze vízzel. Az egészet, lefedjük, és néhányszor megkeverve félpuhára főzzük.

4.

A megmaradt sört a kenyérre locsoljuk, és hagyjuk, hogy kissé magába szívja a folyadékot. Hozzáadjuk a raguhoz, majd hozzáöntünk annyi vizet, amennyi ellepi. Puhára főzzük, forrón tálaljuk.

MUSTÁROS-RÉPÁS PULYKARAGU >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss