Elkészítés:
1. A húst csíkokra vágjuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel, és állni hagyjuk.
2. A vöröshagymát és a lilahagymát apróra vágjuk.
3. A vöröshagymát a vajon vagy margarinon üvegesre píritjuk, majd beletesszük a pulykamellet, kevergetjük, amíg a hús kifehéredik.
4. Ezután hozzáadjuk a lilahagymát és belenyomjuk a fokhagymát. Kicsit sütögetjük, majd beletesszük a rozmaringot, meglocsoljuk szójaszósszal, és beleöntjük a barna sört. Fedő alatt pároljuk, amíg a sör elpárolog.
5. Ha elkészül, megesszük. Jó étvágyat kívánok!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre