Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sörös csirkecomb pofonegyszerűen

MME MME
5/5
90 perc
bonyolult
átlagos
4 adag

Elkészítés

1.

A csirkecombokat a forgóknál kettévágjuk, megmossuk, majd lecsöpögtetjük és sózzuk.

2.

Elkészítjük a pácot: a zúzott fokhagymát, a fűszerkeveréket, a gyömbért, a borsot és a mustárt egy tálban összekeverjük, majd a páccal alaposan bedörzsöljük húsokat. Letakarva hűtőszekrényben legalább egy órán át pácoljuk.

3.

Ezután a húsokat magas peremű, kiolajozott tepsibe tesszük, meglocsoljuk a sörrel, és előmelegített sütőben, alufóliával letakarva, 180 fokon 30 percig pároljuk. A fóliát levesszük, és további 15-20 perc alatt ropogós pirosra sütjük. Köretként friss salátát kínálhatunk mellé.

OMLÓS ÉS SZAFTOS CSIRKECOMB: 15 ELLENÁLLHATATLAN RECEPT >>> 

KÍVÜL ROPOGÓS, BELÜL OMLÓS - ISTENI RECEPTEK CSIRKECOMBBÓL >>> 

15 OMLÓS SÜLT HÚS, AMIVEL JÓL LAKIK A CSALÁD >>> 

Megjegyzés

Aki szereti a különleges ízeket, mielőtt a sört a combokra önti, két evőkanál mézzel keverje össze. Jó étvágyat kívánok! - MME

Ezek is érdekelhetnek