A krémhez a zselatint hideg vízbe áztatjuk. Közben a tejszínt kemény habbá verjük, és a hűtőbe tesszük.
Egy fémtálban habverővel összekeverjük a sört, a tojássárgáját és a kétféle cukrot, valamint a citrom lereszelt héját és a kettévágott gyümölcs egyik feléből kifacsart levet. Meleg vízfürdőbe állítva fehéredésig verjük, amíg kissé besűrűsödik. Ezután hideg vízfürdőben kihűlésig kevergetjük.
A kinyomkodott zselatint 2 ek sörrel elkeverve feloldjuk a tűzhelyen, majd a sörös masszába vegyítjük. Végül lazán beleforgatjuk a tejszínhabot.
A rétegezéshez a zselatint hideg vízbe áztatjuk. Az alkoholmentes sört a fahéjjal és a csillagánizzsal együtt felforraljuk, majd ízlés szerint cukorral és citromlével ízesítjük. Feloldjuk benne a kinyomkodott zselatint, egy tálba öntjük, és kihalásszuk belőle a fűszereket. Ezután szilárdulni hagyjuk.
Közben a meghámozott gyümölcsöket apró kockákra daraboljuk, és a dermedő zselébe forgatjuk. Végül a krémet és a gyümölcsös zselét üvegpoharakba rétegezzük, és megszórjuk magvakkal.