hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sörben sült mustáros csirkeszárny

60 perc
egyszerű
olcsó
4 adag

Elkészítés

  1. A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, besózzuk, majd egy tepsibe helyezzük őket egymás mellé. A mustárt ízlés szerint kikeverjük a kétféle borssal, majd egyenletesen bekenjük vele a tepsibe rakott csirkeszárnyak tetejét.
  2. A vajat a szárnyak közé morzsoljuk vagy kisebb darabokra vágjuk, és úgy rendezzük el a tepsiben. Ezután az egészet leöntjük a sörrel. 
  3. Fóliával letakarjuk az egészet, majd előmelegített sütőben, 200 fokon kb. 40-45 percig pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, és pirosra sütjük a szárnyakat. Krumplipürével tálaljuk, majonézes vagy paradicsomos szósz illik hozzá. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss