A hússzeleteket kiklopfoljuk. A mustárhoz hozzákeverjük a zúzott fokhagymát az őrölt borsot és az olívaolajat is. A szeletek mindkét oldalát megkenjük ezzel a páccal. A szelet húsokat egy nagyobb zsírpapírra tesszük egymás tetejére, jól becsomagoljuk, és 2-3 fokos hűtőbe tesszük, ahol 4 napig pácoljuk!
4 nappal később a hűtőből kivett hússzeleteket megsózzuk, majd egy-egy sajt, illetve sonka szeletet helyezünk rájuk, félbehajtjuk, vagy feltekerjük, paprikás rizslisztbe mártjuk és zsírpapírral bélelt tepsibe rakjuk. Előmelegített 180 fokos - légkeveréses - sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. vaj puha húst kapunk! Tört burgonyával, salátával kínáljuk!
Elkészítése nem bonyolult, de vegyük figyelembe, hogy a pácolási idő 4 napot vesz igénybe. Csak megbízható (állandó hőmérsékletet tartani tudó), hűő szükséges hozzá! - scarlett69
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!