Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkasalátával töltött paradicsom II.

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A paradicsomokat megmossuk, leszárítjuk, a kalapjukat levágjuk, húsukat teáskanállal kivájjuk, az üreget kissé megsózzuk, és a nyílással lefelé konyhai törlőre tesszük a paradicsomot, hogy a leve kicsepegjen.

Közben az almát meghámozzuk, négybe vágjuk, kimagozzuk, a megmosott uborkával és a sonkával együtt vékony csíkokra vágjuk.

A majonézt a mustárral és az ecettel elkeverjük, sóval, borssal, szükség esetén csipet cukorral ízesítjük. Összekeverjük a saláta-hozzávalókat a kaprival, majd alaposan az öntettel, és a paradicsomüregekbe töltjük. Megszórjuk a petrezselyemmel, visszatesszük a kalapokat a paradicsomokra, és tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek