Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás újburgonya zöldfűszeres mártással

MME MME
3.2/5
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés:Az újburgonyát alaposan megmossuk, majd vízgőzben puhára pároljuk. A zöldfűszereket leöblítjük, szárazra rázzuk, és apróra vágjuk.

Elkészítés: A joghurtot a zöldfűszerekkel habosra keverjük, a cukorral, sóval, őrölt fehérborssal ízesítjük. A puha burgonyák közepét kifúrjuk, egy-egy szelet összegöngyölt sonkát dugunk bele, és azon melegében a zöldfűszeres mártással körülöntve tálaljuk.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 552 kcal

Ezek is érdekelhetnek

Friss