Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás-túrós csusza

MME MME
3/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tésztát forrásban lévő, sós, olajos vízben kifőzzük, meleg vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük. A sonkát apróra vágjuk, hozzáadjuk a túrót, a tejfölt, a szalonnát, amit előzőleg kiovasztottunk. Végül a tésztával jól elkeverjük, és olajjal kikent, zsemlemorzsaval behintett tepsibe tesszük. Megkenjuk tejföllel. Kb. 20 percig közepes lángon sütjük. Tálaláskor petrezselyemzöldet adhatunk hozzá.

Megjegyzés

Szerintem nagyon finom, a megszokottól kicsit eltérő ez a csusza. Nem fogtok benne csalódni, nagyon finom. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss