hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás-spenótos omlett

MME MME
1
30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

1.

A spenótot szobahőmérsékleten hagyjuk kiolvadni, majd alaposan lecsepegtetjük. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A paprikát kicsumázzuk, majd ezt és a sonkát is felcsíkozzuk.

2.

A vajat megolvasztjuk egy serpenyőben. Hozzáadjuk a hagymát, a paprikát, és közepes lángon dinszteljük. Rádobjuk a spenótot, a sonkát, a bazsalikomot és az oregánót, és 3 percig pirítjuk.

3.

A tojásokat villával felverjük, hozzáadjuk a parmezán felét, valamint a tejet, ízlés szerint sót és borsot. A serpenyőbe öntjük és 3 percig kevergetés nélkül sütjük.

Megjegyzés

Ez a recept a Fanny magazinban jelent meg. - MME

Ezek is érdekelhetnek