Elkészítés: A spárgák fás végeit levágom, a zsenge spárgát sós, enyhén cukros vízben megfőzöm.
A pizzasonkát kockázom, a paradicsomot, gombát vékonyra szeletelem, az újhagymát, a zöldpaprikát karikára vágom, a bazsalikomot, petrezselymet, fokhagymát aprítom, a kakukkfű és rozmaring leveleit lehúzom, a sajtot lereszelem.
A tojásokhoz öntök tejet, fűszerezem, beleteszem a petrezselymet, a bazsalikomot és a sajtot, felverem.
Egy kerámia serpenyőben olívaolajon megdinsztelem a többi hozzávalót, kiveszem, félreteszem. A serpenyőbe beleöntöm a tojáskeveréket, lassú tűzön megsütöm. Rápakolom az előkészített hozzávalókat, és tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre