Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás-sajtos töltött karaj

MME MME
120 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A karajt hosszában, legyezőformában bevágjuk úgy, hogy nem vágjuk át teljesen a húst. Minden bevágás közepét megkenjük Piros Arannyal, sózzuk és borsozzuk. Belerakosgatjuk a szeletelt sonkát és sajtot. Spárgával összekötjük a húst.

Egy tűzálló tálba beleöntjük a bort, a vöröshagymát félbevágva beletesszük a borba a hússal együtt. Lefedjük alufóliával, és 1,5 órán át 150 Celsius-fokon sütjük. Ha megpuhult, levesszük az alufóliát, és 190 Celsius-fokon megpirítjuk.

Tetszőleges körettel tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss