Elkészítés: Az egész tojásokat jó habosra felverjük. Beletesszük az ételízesítőt, a sót, a lisztet és a tejfölt.
Ízlés szerint petrezselymet is keverhetünk bele.
Jól összekeverjük, sütőpapírra öntjük egy nagyobb méretű tepsibe, és 180 fokon kb. 10-15 percig sütjük. Ha fogpiszkálóra nem ragad rá, akkor jó.
Közben előkészítjük a vékonyra szeletelt sonkát és sajtot, hogy gyorsan a kisült tojásra tudjuk rakni. Ha elkészült a tojás, leszedjük a sütőpapírról és rárakjuk a sonkát, erre pedig a sajtot. Ggyorsan és szorosan feltekerjük, bebugyoláljuk a sütőpapírba, majd kéztörlőbe, hogy jó melegen legyen, és megolvadjon benne a sajt.
Ha kihűlt, hűtőszekrénybe rakjuk, majd lehet szeletelni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre