Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás-sajtos spárga

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A megtisztított, kb. 5 cm-re vágott spárgát sós, enyhén cukros vízben megfőzzük.

A vajból a liszttel nagyon világos rántást készítünk, felengedjük kevés spárgalével, és sűrű mártássá forraljuk, majd hozzáadjuk a leszűrt spárgát. A tűzről levéve hozzákeverjük a tejfölt.

A kivajazott tűzálló tálat kibéleljük a sonka felével, rárakjuk a spárgát, lefedjük a maradék sonkával, a tetejét a reszelt sajttal megszórjuk. Csak annyi időre tesszük a forró sütőbe, amíg a sajt ráolvad.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek