A tojást habverővel, vagy robotgéppel habosra keverjük. Hozzáadjuk a vizet, a lisztet, pici sót, majd a lisztet is apránként. Ha megfelelő sűrűségű a tészta, egy felhevített, kiolajozott serpenyőben, a hagyományos készre sütjük a palacsintákat.
Amikor az összes palacsinta megvan, egyenként egy lapostányérra fektetjük őket. Először egyenletesen, a teljes felületet, megkenjük 1/2 evőkanál Erős Pistával. Másodszor a tészta közepére helyezünk 2 szelet füstölt sajtot. Végül pedig a sajtokat 3 szelet csirkemellel borítjuk.
A palacsintákat feltekerjük, majd egy éles késsel (Óvatosan!) vékony szeletekre vágjuk. 1 adaghoz 1,5 db palacsinta kell.
A tekercseket egy 23,5 cm átmérőjű, szilikonos sütőpapírral bélelet formába tesszük. (Vagy ennek a méretnek nagyjából megfelelő négyzetes/téglalap alakú tepsibe). Ha biztosak vagyunk benne, hogy a tepsinkben tutira nem ragad le az étel, elhagyhatjuk a sütőpapírt.
Egy tálba felütjük, majd felverjük a 4 db tojást. Sózzuk, borsozzuk és belekeverünk 1 evőkanál snidlinget is.
Ráöntjük a tepsibe helyezett palacsintacsigákra és 180 fokos sütőben 6-7 percig sütjük. Akkor jó, ha már kicsit barnul, és a tojás sem kocsonyás. Jó étvágyat!