Kitekerjük a tésztát, megkenjük a sajtkrémmel, meghintjük a reszelt sajttal, majd elrendezzük rajta a sonkaszeleteket.
Feltekerjük a leveles tésztát az egyik hosszanti oldalánál fogva, majd éles késsel felvágjuk 2 cm széles darabokra, és elrendezzük a csigákat egy sütőpapírral kibélelt tepsiben.
Megkenjük a csigákat a felvert tojással, végül aranyszínűre sütjük őket a 210 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt.
Nézd videón, hogyan készül a sonkás sajtkrémes csiga:
A készen vásárolható leveles tésztának köszönhetően ezt a nagyon finom sonkás sajtkrémes csigát tényleg nagyon egyszerű elkészíteni. Ideális sós vendégváró recept! - MME
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!