Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás pontytekercs

MME MME
45 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A halfilét úgy fektessük le, hogy a bőre alulra kerüljön. Locsoljuk meg citromlével, és fektessük rá a sonkát. Kenjük be Piros Arannyal, erre kerül a vágott zöldhagyma. Tekerjük össze szorosan roláddá, és cérnával kössük át.

A roládokat fűszerezzük sóval, borssal,
pirospaprikával. Fektessük a tetejére a vékonyra szeletelt szalonnát, és tűzálló tálon letakarva forró sütőben 20 percig süssük.

Pár perc pihentetés után felszeletelve,
burgonyapürével és friss salátával tálaljuk.

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss