Elkészítés: Langyos tejből, cukorból, élesztőből kovászt készítünk, hozzáadjuk a lisztet, a sót, az olvasztott vajat. Lágyabb tésztát gyúrunk.
Amikor megkelt, kinyújtjuk, és pohár segítségével korongokat szaggatunk. A tejfölt elkeverjük a tömlős sajttal, hozzáadjuk a sonkát meg a kukoricát. A korongok felének közepére ráteszünk egy adag tölteléket, majd egy másik korongot ráteszünk, a széleit összenyomjuk villával, hogy összeragadjanak.
Tetejét megkenjük tojássárgájával kikevert tejföllel. A reszelt sajttal megszórjuk.
170 C-on megsütjük kb. 25 perc alatt.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre