Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás-káposztás töltött cipó

60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A cipó tetejét levágjuk, a belsejét kiszedjük, ami még benn maradt, azt a cipó széleibe húzzuk. Főtt tojással körberakjuk.

A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük. Az átöblített savanyú káposztát rátesszük, és együtt pároljuk 10 percig.

Amikor kihűlt, belekeverjük a felcsíkozott sonkát, beletesszük a cipóba, majd meglocsoljuk tejföllel. Visszarakjuk a kalapját, szorosan fóliába tekerjük, és sütőben átforrósítjuk.

Miután kihűlt, levesszük róla a fóliát, és szeletelhető.

Ezek is érdekelhetnek

Friss