Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás-juhtúrós töltött gomba

MME MME
1 5/5
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát megtisztítjuk, a szárait finomra vágjuk. Megtisztítjuk a pórét és a fokhagymát, és mindkettőt apóra vágjuk. A sonkát felkockázzuk.
  2. A juhtúrót összekeverjük a póréhagymával, a fokhagymával, a sonkával és a kakukkfűvel, majd megsózzuk és borsozzuk.
  3. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A túrós krémet a gombafejekbe töltjük és, kivajazott, hőálló tálba helyezzük, és megszórjuk a parmezánnal. A sütőben kb. 20 percig sütjük.
  4. Frissen, forrón kínáljuk. Párolt rizzsel vagy salátával tálaljuk.

Megjegyzés

A recepthez ajánljuk:

Törley Casino sec

Egy igazán elegáns száraz pezsgő, melyet intenzív citrusos illata, visszafogott, harmonikus gyümölcsös íze, üde savtartalma méltán tesz az igazi pezsgő ínyencek egyik legkedveltebb fajtájává. Az ízében megfigyelhetők a palackos érlelés jegyei - MME

Ezek is érdekelhetnek