Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás-gombás rakott tészta

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tarját apró kockákra vágjuk, és egy serpenyőben zsírjára sütjük, majd hozzáadjuk a szeletekre vágott csiperkét, összepirítjuk, rádobjuk a felaprított újhagymát, átforgatjuk, felöntjük a tejszínnel, összeforraljuk, és levesszük a tűzröl. Ha szükséges sózzuk, de ez attól függ, mennyire sós a tarja.
  2. A sós, lobogó vízben, a csomagoláson jelzett ideig főzött tésztát egy tűzálló tálba tesszük, ráöntjük a tarjás-gombás ragut, összekeverjük, megszórjuk a reszelt sajttal és 180 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütjük!
  3. Aprított petrezselyemzölddel megszórva, forrón kínáljuk.

A RECEPTHEZ TARTOZÓ VIDEÓT ITT TALÁLOD! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss