A vöröshagymát szeletelem, az egyik fokhagymát apróra, a póréhagymát, hegyes- és chili paprikát karikára vágom, 1 paradicsomot kockára vágok, a másikat szeletelem, a petrezselymet, mángoldot darabolom. A pizzasonkát kockára vágom, a sajtot durván lereszelem.
A tojásokat felverem, fűszerezem, belekeverem az egyik chilit, a petrezselyemzöldet, lisztet, tejet és a sajt felét.
Egy serpenyőben olajon megpirítom a hagymákat, majd beleteszem a paprikákat, a sonkát, végül a gombát, mángoldot és a paradicsomot. Félreteszem, melegen tartom.
A toast kenyereket megpirítom, bedörzsölöm fokhagymával, meglocsolom olajjal.
A serpenyőben most az omlettet készítem el, rápakolom a tölteléket, locsolok rá chiliszószt, félbehajtom, melléteszem a szeletelt paradicsomot.
Tálalok, az omlettre teszem a sajt másik felét, mellé kerül a paradicsom és a pirítós fokhagymával. Díszítem bazsalikommal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!