Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás-gombás omlett pirítóssal

30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

A vöröshagymát szeletelem, az egyik fokhagymát apróra, a póréhagymát, hegyes- és chili paprikát karikára vágom, 1 paradicsomot kockára vágok, a másikat szeletelem, a petrezselymet, mángoldot darabolom. A pizzasonkát kockára vágom, a sajtot durván lereszelem.

A tojásokat felverem, fűszerezem, belekeverem az egyik chilit, a petrezselyemzöldet, lisztet, tejet és a sajt felét.

Egy serpenyőben olajon megpirítom a hagymákat, majd beleteszem a paprikákat, a sonkát, végül a gombát, mángoldot és a paradicsomot. Félreteszem, melegen tartom.

A toast kenyereket megpirítom, bedörzsölöm fokhagymával, meglocsolom olajjal.

A serpenyőben most az omlettet készítem el, rápakolom a tölteléket, locsolok rá chiliszószt, félbehajtom, melléteszem a szeletelt paradicsomot.

Tálalok, az omlettre teszem a sajt másik felét, mellé kerül a paradicsom és a pirítós fokhagymával. Díszítem bazsalikommal.

Megjegyzés

Aki szereti az olasz ízvilágot, annak bejön ez az omlett. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss