A megtisztított hagymát apróra kockázzuk. A szétválasztott tojás sárgáját kikeverjük, és felhasználásig a hűtőbe tesszük. A leöblített petrezselymet lerázzuk, és a lecsipkedett leveleket finomra vágjuk. A hagymát egy tálban összekeverjük a sonkakockával, a tejföllel, a sajttal, a petrezselyemmel és a tojásfehérjével. Enyhén megsózzuk, valamint megborsozzuk.
A sütőt előmelegítjük 190 fokra. A leveles tésztát kigöngyöljük, és megkenjük a sonkás keverékkel. A tésztalapot a hosszabbik oldalánál fogva szorosan feltekerjük, és kb. 1 cm vastagon felszeleteljük.
A csigákat sütőpapírral leterített tepsibe tesszük, megkenjük a tojássárgájával, és az előmelegített sütő középső részében aranyszínűre sütjük kb. 18 perc alatt.