hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkába tekert csirkemell paradicsomos zöldséggel

MME MME
75 perc
rafinált
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A húst forró olajban ropogósra sütjük. Ha kész, kivesszük, és rozmaringgal, sóval, paprikával ízesítjük. Minden csirkemellfilét 2 szelet sonkába göngyölünk.

Megtisztítjuk a fokhagymát, a vöröshagymát, a répát, a zellert és a cukkinit. A paradicsompürét elkeverjük a fehérborral.

Forró olajban üvegesre sütjük a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát és a zöldségeket, kissé megpirítjuk. Hozzáadjuk a bort a paradicsompürével, majd sóval, chilivel ízesítjük.

A hússzeleteket a zöldségre fektetjük, és fedő alatt 15 percig pároljuk.

A filéket egy tálra rakjuk. A zöldséghez keverjük a citromhéjat és a petrezselymet, majd a zöldséget a hús mellé rendezzük, és az ételt forrón tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek