Elkészítjük a piskótákat. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A tojássárgákat kikeverjük a cukorral.
Hozzáadjuk a lisztet, a sima piskótánál a diót, a kakaós piskótánál a kakaóport is. Majd hozzáforgatjuk óvatosan a tojásfehérjehabot is. Sütőpapírral bélelt, 25x35 cm-es tepsiben 170 fokon 15-20 percig sütjük.
Megfőzzük a pudingot. Majd ha kihűlt a piskóta és a puding, összeállítjuk a sütit.
A kakaós piskótát megkenjük a vanília puding felével, beborítjuk a sima piskótával, rákenjük a vaníliás puding másik felét.
A tetejére elkészítjük a csokimázat. A vajat kisebb darabokra vágjuk, és egy lábosba tesszük. Összeolvasztjuk a cukorral és a kakaóval. Ha túl sűrű, higítjuk 1-2 ek. forró vízzel.
Ha kezd hólyagosodni, húzzuk le a tűzről. Még melegen öntsük a sütire, és széles késsel kenjük egyenletesre. Porcukorral megszórva tálaljuk.