Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sólet füstölt libamellel

MME MME
> 90 perc
rafinált
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Előző nap beáztatjuk a babot. Másnap a zsíron megdinszteljük a hagymákat. Fűszerpaprikával megszórjuk, és feleresztjük egy kevés vízzel. Rátesszük a kockákra vágott libamellet, és pár percig együtt pároljuk.
  2. Hozzáadjuk a felkockázott pulykahúst és megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a babot és felengedjük annyi vízzel, ami bőven ellepi.
  3. Ízlés szerint sóval, borssal, oregánóval, bazsalikommal és majoránnával fűszerezzük, majd addig főzzük, amíg a bab és a hús megpuhul. Főtt tojással tálaljuk.
Ajánljuk még:


Ezek is érdekelhetnek