Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Soksajtos terrine

120 perc
rafinált
költséges

Elkészítés

Elkészítés: A paprikákat kockára vágjuk. A zselatint feloldjuk. A tehéntúrót és a kecskesajtot villával összetörjük, hozzáadjuk a feloldott zselatint, elkeverjük, majd a paprikákat és a tökmagot hozzáadjuk, majd sóval, borssal és kakukkfűvel ízesítjük.

A mozzarellát felszeleteljük. Fóliával kibélelünk egy hosszú kalácsformát. Az aljára mozzarella szeleteket teszünk, majd egy réteg túrókrémet. Beborítjuk egy újabb réteg mozzarellával, erre megint túrókrémet teszünk. Addig folytatjuk, amíg van alapanyagunk, a tetejére mozzarella kerüljön. 3 órára hűtőbe tesszük.

Az ecetet elkeverjük sóval, borssal és az olajokkal, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát. A terrine-t kiborítjuk, leválasztjuk róla a fóliát, felszeleteljük. Az öntettel tálaljuk, tökmaggal, kakukkfűvel és salátalevelekkel díszítve.

Megjegyzés

Nagyon finom es mutatós. - gumika

Ezek is érdekelhetnek

Friss