Elkészítés: A hússzeleteket megkenem mustárral, majd kiolajozott sütőedénybe egy sort lerakok. Megszórom reszelt sajtkeverékkel, meg egy kis tejföllel. Újra egy réteg mustáros hús következik, amit szintén megszórok a sajtok keverékével és egy kis tejföllel. Ezt addig kell csinálni,amíg a hús el nem fogy. A tetején sajt és tejföl legyen. Ha ez kész, meglocsolom a borral és a konyakkal, majd lefedve előmelegített sütőbe teszem párolódni. Kb. fél óra múlva leveszem a fedőt, s így sül tovább, amíg a leve besűrűsödik, és a teteje megpirul. Legfinomabb sós krumplipürével, amibe egy kis reszelt füstölt sajtot is teszek. Nem lehet eleget készíteni belőle, olyan finom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre