Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sokmagvas avokádós pirítós

MME MME
15 perc
egyszerű
átlagos
1 adag
Hozzávalók
  • 2 szelet rozskenyér
  • natúr vajkrém
  • 1 marék rukkola
  • 1 db avokádó
  • bors
  • tökmag
  • szezámmag

Elkészítés

  1. A rozskenyeret megpirítjuk, natúr vajkrémmel megkenjük. A friss, mosott rukkolát rászórjuk a kenyerekre.
  2. Az hámozott avokádót félbevágjuk, felszeleteljük, majd a rukkolakupacokra fektetjük őket. Sózzuk, borsozzuk, majd a tetejét megszórjuk tökmaggal és szezámmaggal.

30 PERCES AVOKÁDÓS-BACONÖS SALÁTA>>> 

AVOKÁDÓS-PARADICSOMOS TÉSZTA>>> 

AVOKÁDÓSALÁTA ECETES ÖNTETTEL>>> 

Megjegyzés

Isteni finom vegetáriánus reggeli! - MME

Ezek is érdekelhetnek