Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Snickers bonbon

60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csokit megolvasztjuk, és kikenjük vele a bonbonforma mélyedéseit. Hűtőbe tesszük, míg megdermed. Utána egy újabb réteget rákenünk, majd megint a hűtőbe tesszük.

A krémhez egy lábasban a cukrot megolvasztjuk, hozzáadjuk a vajat, aztán a sűrített tejet. Forrás után a lángot kisebbre vesszük, és folyamatos keverés mellett 8-10 perc alatt sűrűre főzzük. Belekeverjük a mogyorót.

Kicsit hűlni hagyjuk, majd megtöltjük vele a bonbonformák mélyedéseit. A maradék csokival lezárjuk a bonbonokat.

Fél órára hűtőbe tesszük, majd kifordítjuk a formából. Ahol szükséges, levágjuk a széleket.

Ezek is érdekelhetnek

Friss