Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Simon Cowell még sosem nézett ki ilyen jól - rengeteget fogyott!

default user icon
MME
Az 59 éves Simon Cowell, az X-Faktor és a Got Talent tehetségkutatók kitalálója pár éve életmódot váltott, és azóta közel 10 kilót dobott le magáról. Még sosem láttunk olyan vékonynak, mint legfrissebb Instagram-fotóján!

Simon Cowell 2017 októberében orvosa tanácsára egyik napról a másikra átváltott a vegán étrendere. Ez azt jelenti, hogy teljesen lemondott a húsról, a tejtermékekről és a tojásról is. A szakember szerint ugyanis a nem megfelelő táplálkozás állt a hátterében annak, hogy Simon folyton fáradtnak érezte magát. „Rengeteg olyan ételt kidobtam, amit nem kellett volna ennem, például a húst, a tejtermékeket, a búzából készült ételeket és cukros ételeket. Ez volt a négy fő alapanyag, amitől megszabadultam” - mondta egy korábbi inetrjú során a The Sunnak.

Tavaly auguzstusban pedig a vörös szőnyegen Terri Seymour, az Extra TV műsorvezetője arról faggatta, mit gondol az alakját dicsérő kommentekről. Erre azt felelte, szüksége van a pozitív megerősítésekre, majd hozzátette: „Sokkal jobban érzem magam, és ez a legfontosabb.”

Legutóbbi Insta-fotóját pedig ismét felkapta a sajtó, ugyanis tökéletesen látszik rajta, hogy mennyire lefogyott. Elég durva a különbség a pár évvel ezelőtt készült fotójához képest, nem!?

ÍGY FOGYOTT LE 12 KILÓT JAMIE OLIVER>>> 

RÁ SEM ISMERNI! FRISS FOTÓK ADELE DRASZTIKUS FOGYÁSÁRÓL>>> 

6 TIPP FOGYÁSHOZ SZTÁROKTÓL, AKIK TÖBB MINT 15 KILÓT ADTAK LE>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss