Elkészítés: 1. A felkockázott hagymát és a felkarikázott chilit kevés olajon megdinszteljük.
2. Rászórjuk az őrölt római köményt, a paprikát, hozzáadjuk a fokhagymát, kavarunk 2-3-at rajtuk, majd ráöntjük a paradicsomot levestől, és - a paradicsom dobozával mérve - még fél doboz vizet. Sózzuk.
3. 15 percig közepes lángon rotyogtatjuk, aztán óvatosan beleütjük a tojásokat úgy, hogy egymáshoz ne érjenek, lefedve kb. 5 percig még főzzük (ennyi idő alatt a tojások sárgái megfőnek). A brindzát a végén szórjuk a tetejére kevés apróra vágott petrezselyemzölddel együtt (utóbbi csak dekoráció, nem tesz hozzá az ízhez, nyugodtan el is hagyható).
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre