Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fanatikus rajongó a tulaj: Shakira miatt rúgták ki Piquét és új kedvesét egy étteremből

default user icon
MME
Kellemetlen meglepetésben volt része a világhírű futballistának, Gerard Piquének és fiatal barátnőjének: állítólag egy Shakira-rajongó étteremtulajdonos megtagadta, hogy kiszolgálja a párt. Bár a hírt egy TikTok-ra feltöltött videóra alapozzák, amit azért fenntartással kell fogadnunk, nem lennénk meglepve, ha kiderülne, valóban így mutatta ki együttérzését a kolumbiai énekesnő lelkes csodálója.

Tavaly nyáron derült ki, hogy Gerard Piqué és Shakira 12 év együttélés után a szakítás mellett döntött. Bár az első időben nem fedték fel, mi vezetett kapcsolatuk megromlásához, hamar szárnyra kelt a pletyka Piqué állítólagos hűtlenségéről. A jóképű focista nem is nagyon cáfolta a híreket, néhány héttel később pedig felvállalta új kapcsolatát, maga ellen fordítva az énekesnő népes rajongótáborát. 

 

Miután Piqué elismerte, hogy romantikus kapcsolat fűzi Clara Chiához, mindketten a reflektorfénybe kerültek, amit a fiatal nő nagyon nehezen élt meg. Ahogy telt az idő, egyre több minden derült ki a párról: Shakira elárulta, hogyan bukott le Piqué, és megszületett az a bizonyos szakítós dal, aminek a szövege egyértelműen az exének és annak új barátnőjének szól. Shakira új dalát Bizarrap argentin producerrel közösen mutatta be, és a BZRP Music Session #53 címet viseli, és bizony nem kíméli benne a szerelmespárt. 

Volt tehát kiborulás, sárdobálás, nyilvános alázás, míg végre úgy látszott, mindenki megnyugodott. Ám most úgy tűnik, újra visszatérnek a bulvárhírekbe: felkerült a TikTokra egy videó, amelyen a volt játékos és barátnője látható, amint gyors léptekkel az autójuk felé igyekeznek. A videó felirata szerint a párt éppen kirúgták egy barcelonai japán étteremből – számolt be a legújabb fejleményekről a Marca.

Mutatjuk, miről is van szó:


A kiutasítás feltételezett oka: a tulajdonos nagy Shakira-rajongó, így amikor a pár belépett az étterembe, már a pincér sem volt hajlandó kiszolgálni őket. Állítólag Clara Chia nagyon ideges volt, amikor az incidens után elhagyták az éttermet, és az látszik a videón, ahogy egymást támogatva éppen elviharzanak a helyszínről.

Mivel ez a TikTok, érdemes némi fenntartással fogadni a híreket, de tudva, hogy egyes emberek milyen rajongásra képesek, simán elképzelhető, hogy a történet igaz. 

Ajánljuk még:

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss