Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertésszűz puliszka-lasagnéval és spárgaraguval

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Feltesszük a tejet forrni, majd ha felforrt, hozzáadjuk a kukoricadarát, sózzuk, borsozzuk, mikor felforrt, levesszük a tűzről, és egy tűzálló tálba rétegezzük a felvágott zöld paradicsommal, paprikával és cukkinivel. A karikára vágott mozzarella sajttal befedjük, és forró sütőbe toljuk.

A szűzet is sózzuk, bazsalikomba forgatjuk, és forró rostlapon sütjük.

Eközben a darabokra vágott spárgát vajon megfuttatjuk, majd tejszínnel felöntjük. Sózzuk, borsozzuk, és bazsalikommal fűszerezzük.

Tálalásnál a puliszka-lasagne köré tesszük a szűzet és spárgaraguval öntjük körbe.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss