Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertésszűz hentes módra

default user icon
MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A megmosott és szárazra törölt húst lehártyázzuk. Megsózzuk és megborsozzuk, majd a baconszeletekbe tekerjük. Minden oldalát felforrósított serpenyőben megpirítjuk, majd tűzálló tálba tesszük.

2.

A burgonyát meghámozzuk, majd mindet vastag körlappá formázzuk. A tűzálló tálba tesszük a hús mellé, megsózzuk és megborsozzuk, majd meglocsoljuk az olajjal. 

3.

Az egészet 160 fokos sütőben 35 percig sütjük. Az uborkát felaprítjuk, összekeverjük a paprikával, majd a húsra halmozzuk. Forrón tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss