Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, a széleit bevagdossuk, és a felforrósított vajon mindkét oldalát pirosra sütjük.
A megmaradt zsiradékban megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, beletesszük a pirospaprikát, a mustárt, s felöntjük a borral. Ezután visszatesszük a húst, megsózzuk, megborsozzuk, és 30 percig lassú tűzön pároljuk.
Kivesszük a hússzeleteket, egy tűzálló tálban egymás mellé helyezzük.
A lisztet elkeverjük a tejszínnel, és a húsléhez adjuk. Még egyszer állandóan kevergetve felforraljuk. A mártást ráöntjük a húsra, megszórjuk reszelt sajttal, és kb. 8 percre betesszük az előmelegített sütőbe, hogy a sajt megpiruljon.
Burgonya vagy rizs illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre