hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertésszelet mustáros gombával

MME MME
3 4.3/5
75 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítése: a sertéscombot szeletekre vágom, megsózom, majd lisztbe mártom, és 1 evőkanál olajon mindkét oldalát átsütöm. Tűzálló tálba teszem. A visszamaradt zsiradékra öntöm a megmaradt olajat, és rádobom a megmosott, felszeletelt gombát. Megsózom, megszórom a finomra metélt petrezselyemzölddel, és megborsozom. Fedő alatt, saját levében puhára párolom, majd zsírjára sütöm. Ezután belekeverem a mustárt és a tejfölt.

Elkészítése: a hússzeletek tetejét vastagon bekenem a tejfölös-mustáros-gombás raguval. A tálat lezárom, és a forró sütőben addig párolom, amíg a hús meg nem puhul. Párolt brokkoli vagy karfiol, esetleg burgonya a hozzáillő köret.

Ezek is érdekelhetnek