Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertésszelet lyoni hagymával

45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fokhagymákat összezúzzuk és a tejbe tesszük. A sertésszeleteket kissé kiklopfoljuk (nem túl vékonyra), majd a fokhagymás tejbe áztatjuk legalább egy éjszakára. 
  2. Másnap a húst lecsöpögtetjük, megborsozzuk. A lisztet összekeverjük a petrezselyemmel, a korianderrel, a mustármaggal, a rozmaringgal és a sóval. 
  3.  A húsokat a fűszeres lisztbe forgatjuk, és nem túl bő olajban, grill serpenyőben szép pirosra sütjük őket.
  4. A hagymát felkarikázzuk, és kicsit átmozgatjuk, hogy szétessenek a karikák, majd ezeket is a fűszeres lisztbe forgatjuk, és kisütjük az olajban. Papírtörlőre szedjük, majd a hús mellé kínáljuk. 

Megjegyzés

Bármilyen mutatós zöld salátával tálalhatjuk. - ambroziandi

Ezek is érdekelhetnek

Friss