Elkészítés: 1. A hússzeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Lisztbe forgatjuk, majd kevés olajon hirtelen kisütjük. Olajjal kikent, kevés vízzel felöntött tepsibe helyezzük az átsütött húsokat.
2. A vöröshagymát apróra vágjuk, és olajon üvegesre pároljuk. Hozzárakjuk a gombát, és kb. 5-10 percig sütjük. Beleöntünk egy kevés vizet, majd ízesítjük sóval, paprikával, kakukkfűvel. Ha a lé elfőtt, akkor kész.
3. Megfőzzük a burgonyát, és összetörjük a vajjal, a tojássárgájával és a tejföllel. Nyomózsák segítségével a krumplis masszából a húsok tetején kosár alakot formázunk. Közepébe halmozzuk a gombás tölteléket.
4. Végül sajttal megszórjuk, és kb. 20 perc alatt sütőben készre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre