Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertéssült szőlővel II.

MME MME
60 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A húst olaj és fűszerek keverékével bedörzsöljük, alufóliába csomagoljuk, 1 éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.

Másnap a befűszerezett hús minden oldalát forró olajban hirtelen átsütjük, majd párolóedénybe téve, kevés vízzel, fedő alatt puhára pároljuk.

Közben a szőlő felét átpasszírozzuk. Amikor a hús félig puha, az áttört szőlőlevet hozzáadjuk, így pároljuk készre.

A húst felszeleteljük, jénai tálba tesszük. A megmaradt szőlőt leszemezzük, vajon átforgatjuk.

A húst krumplipürével és a vajas szőlővel tálaljuk, a hús levével meglocsoljuk.

Megjegyzés

A receptet Dr.

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss