Elkészítés: A húst megmossuk, felkockázzuk. A zöldségeket kockára, a hagymákat apróra vágjuk.
A zsiradékon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a húst, fűszerezzük a köménnyel, borssal, ételízesítővel, tárkonnyal, és pár percig pirítjuk. Rátesszük a gombát és a zöldségeket. Átpirítjuk, és kevés vízzel felöntve félpuhára pároljuk. Beletesszük a zöldborsót, felöntjük annyi vízzel, amennyi levest szeretnénk, és készre főzzük.
A tejszínnel dúsítjuk. Hagyjuk forrni egyet, és tárkonyecettel vagy citromlével utána ízesítünk, hogy kellemesen pikáns legyen. Tehetünk bele levesbetétnek lúdgége, mini csiga vagy eperlevél tésztát. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre