A zöldségeket és a hagymákat megtisztítjuk. A húst kockára vágjuk. A hagymát apró kockára aprítjuk, a zöldségeket kockára vagy karikára vágjuk.
Az olajat felforrósítjuk és rátesszük a vöröshagymát. Megpároljuk, majd rátesszük a fokhagymát és a húst, és együtt pároljuk tovább. Megsózzuk, megborsozzuk, és addig pároljuk, amíg majdnem zsírjára sül. Ekkor hozzáadjuk a répákat és a zellert, rövid ideig tovább pároljuk együtt, majd felöntjük kb. 1,5-2 l vízzel. Belerakjuk a paradicsomot és a paprikát.
Lassú tűzön főzzük, amikor kezd minden megpuhulni, belerakjuk a rózsáira szedett karfiolt és a tésztát, és további kb. 8 perc alatt készre főzzük. Frissen aprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.