Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertésraguleves karfiollal

90 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A zöldségeket és a hagymákat megtisztítjuk. A húst kockára vágjuk. A hagymát apró kockára aprítjuk, a zöldségeket kockára vagy karikára vágjuk.
  2. Az olajat felforrósítjuk és rátesszük a vöröshagymát. Megpároljuk, majd rátesszük a fokhagymát és a húst, és együtt pároljuk tovább. Megsózzuk, megborsozzuk, és addig pároljuk, amíg majdnem zsírjára sül. Ekkor hozzáadjuk a répákat és a zellert, rövid ideig tovább pároljuk együtt, majd felöntjük kb. 1,5-2 l vízzel. Belerakjuk a paradicsomot és a paprikát.
  3. Lassú tűzön főzzük, amikor kezd minden megpuhulni, belerakjuk a rózsáira szedett karfiolt és a tésztát, és további kb. 8 perc alatt készre főzzük. Frissen aprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

    Még több laktató raguleves >>> 

    Sertéshúsos ételek >>> 

    Rengeteg levesrecept >>> 

Megjegyzés

Tartalmas, húsos leves sok-sok friss zöldségekkel. - Szekeres Lajosné Klári

Ezek is érdekelhetnek

Friss