Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertéskaraj Orloff módra

MME MME
5/5
90 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A sertéskarajt ízesítjük, fűszerezzük, forró étolajjal megöntözzük, középmeleg sütőben locsolgatva sütjük.

Felhevített vajban az erdei gombakeveréket megpároljuk, majd hozzáadjuk a lisztet, tovább pirítjuk, majd forrásban lévő tejjel felengedjük. Mártás sűrűségűre beforraljuk, hagyjuk kicsit hűlni, majd hozzáadjuk az egész tojást és a trappista sajt negyedét.

A megsült húst felszeleteljük, tepsibe tesszük, megöntözzük a mártással, megszórjuk reszelt sajttal, és pirosra sütjük.

Tálaláskor friss salátát kínálunk hozzá.

Megjegyzés

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss