Sertéskaraj borskéregben

90 perc
bonyolult
költséges
6 adag

Elkészítés

  1. Összekeverjük a fűszereket, majd vágódeszkára szórjuk és  egyenletesen elterítetjük.
  2. Kevés olajjal megkenjük a húst, és belehentergetjük a fűszerekbe úgy, hogy minden oldalát érje fűszer. 
  3. Fedeles sütőtálban 1 óráig sütjük a húst, majd kevés olajjal a tál alján, 10 percig fedő nélkül.
  4. Amíg a hús sült, egy nagyobb tálban a megtisztított, hasábra vágott zöldségeket is a sütőbe tesszük, kevés olajjal megöntve. Ezt enyhén sózzuk, borsozzuk, fokhagymázzuk, és kb. fél óráig sütjük.

 

Megjegyzés

Különleges étel a borskéregben sült karaj. Jól eshet mellé a párolt zöldségköret is. - hajduistvan

Ezek is érdekelhetnek

Friss