Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertéshúsos taco

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sertéshúsos tacohoz legelőször a vörös- és a fokhagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A húst megmossuk, egészen apróra vágjuk. Felforrósítjuk az olajat, megfonnyasztjuk rajta a hagymákat. Hozzáadjuk a húst, majd megpirítjuk. Meghintjük a rómaiköménnyel és a pirospaprikával. Néhány percig tovább pirítjuk. Ezután felöntjük egy kevés vízzel, és puhára pároljuk a húst. Akkor jó, ha az összes folyadék elpárolog.
  2. A lila hagymát meghámozzuk, felszeleteljük vékonyra. Az uborkát megmossuk, gyufaszál nagyságúra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, majd letépkedjük a leveleket. A csilit megmossuk, felkarikázzuk. Megpirítjuk a tortillákat száraz serpenyőben. A tejfölt átkeverjük.
  3. A felforrósított tortillákat tányérokba tesszük, szétosztjuk rájuk a húst, és rákanalazzuk a tejfölt. Elrendezzük rajtuk a hagymát és az uborkát, végül megszórjuk a petrezselyemmel és a csilivel a sertéshúsos tacot.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss